måndag 21 mars 2011

En påsktag

Jag har gjort min allra första tag...:) Denna tag.... som är som ett litet påskkort, tänkte jag delta i Lenas färgutmaning. Det är givetvis färgerna som jag gått i gång på.




Man kan ta ut tagen och skriva en hälsning på den.



Nu blir det en lång och tung arbetsvecka!!

Kram Katja













5 kommentarer:

  1. Ååååå wow vilken underbar påsktag/kort!! :)
    Så söt bård du har med "rosenrankan" jättefin vart har du köpt den? *Vill ha* som så mycket annat jag ser, ha ha. ;)
    Tack för detta underbara bidrag.
    Lycka till med arbetsveckan och ha det så bra.
    Många kramar från Lena

    SvaraRadera
  2. Vilken snygg tag!!
    Härliga färger,gillade också rosrankan och vill veta vart man kan köpa den??
    Lycka till i utmaningen!

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att ni gillar min påsktag!

    Ni är så rara! Blomrankan har jag haft i mina gömmor i många år. Är en riktig samlare så tyvärr vet jag inte vart den kommer ifrån.

    Kramisar från mig till er

    Katja

    SvaraRadera
  4. I en fake rolex av mina tidigare videor på Youtube (klicka här) talade jag om att jag var trött på Omega-klockor och min plan för 2020 var att undvika dem. Men nu tror jag att det fake Rolex inte var fallet. Jag var inte trött på varumärket, jag blev bara rolex replica överväldigad av mängden klockköp. Jag tänker nu, jag kommer att klippa ner Rolex replica min klocksamling och börja igen, smart sätt. Ja, jag tror att det är planen värd att genomföra. Jag vill ha tid att fokusera på olika aspekter av rolex kopia varje klocka och presentera den för dig i några videor, artiklar. Jag vill ha tid att kanalisera mitt fokus på en klocka replika klockor och grundligt undersöka den, så att människor som vill köpa liknande klocka kan få information innan de drar i avtryckaren.
    Så killar, det är det för idag. Kom ihåg att inte köpa för många klockor eller så får du en klocka som samlar rolex kopior agvärk.

    SvaraRadera