onsdag 31 augusti 2011

Grattis till en liten kille!

Ett kort till en kille som ska få ett lite rockigare kort.


Här pågår det packning av pysselsaker då jag reser mot västkusten på fredag. Insåg sent att jag borde/eller vill rättare sagt investera i en bra väska på hjul.
Jag blev lite nyfiken...

Ni som åker iväg och pysslar, vad har ni för väska och var har ni köpt den?

Ska fortsätta packningen... hm... så svårt att inte ha med för mycket!

Tjingeling!!

Katja


8 kommentarer:

 1. Snyggt kort, va kul att åka på pysselträff.

  Kram från maud

  SvaraRadera
 2. Ååå,vilket läckert och tufft kort!!

  SvaraRadera
 3. Vilket läckert kort!!
  Jag har en "dramaten", lite störe variant med större hjul. Köpt på coop för ett par år sedan :) Supernöjd med den. Brukar få plats med de mesta, sen har jag en väska för alla pennor som jag hänger över handtaget så den står ovanpå. Perfekt att kunna rulla överallt utan att behöva släpa ihjäl sig.:) Hoppas du hittar något som du blir nöjd med.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tufft kort. Jag har en väska från Panduro på hjul och sedan blir det lite flera lådor och även pappersväskan fr. Panduro.Jag är nöjd med dessa. Men väskan på hjul tycker jag själv var lite dyr, men jag fick den. Ska på liten veckoträff imorgon och sedan på lördag blir det pysselträff m. föreningen här i Umeå. Hoppas att du får det trevligt.
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Riktigt coolt kort, hoppas du får en härlig pysselhelg!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag har kört med en dubbbel verktygsväska köpt på Bauhaus i flera års tid. Den är använd mycket och fått känna av en hel del tyngd och snö. Enda nackdelen är att jag numer har lite för höga förvaringsmappar till alla papper, men en vanlig Panduromapp går i bottendelen. Kostade ca 250kr. Ha en trevlig resa!

  SvaraRadera
 7. Snyggt kort. Jag har en dramaten. Önskar dig en trevlig resa

  SvaraRadera