torsdag 14 mars 2013

WoaW

Min dotter har lite roliga foton... Så vad passar inte bättre än en tavla i mixed media teknik.
Den här gjorde jag i Karlstad. Den var till en utmaning där man antingen fick en kaffekopp eller ett fat. Jag hamrade sönder fatet och det fick limmas fast på canvasen.
Lite annat metall skrot och andra dekos har fått hamna på tavlan.
 Ha det gott och tack för titten! kram Katja

7 kommentarer:

 1. Intensiv och så häftig!!

  SvaraRadera
 2. Hihi, denna tavla måste vara en riktig tungviktare =) Så mycket då fått på den = och så snygg den är!!! Superläcker i sin färg och så mycket olika "skrot" du fått med =) Gillar penseln där i hörnet, mycket fräck detalj som nog inte många av oss kommit på = superbra fantasi du har!!!
  Ha en fin helg, stor kram från mig!

  SvaraRadera
 3. WOW så snyggt. Har aldrig sett något liknande. WOW WOW WOW är så tagen av hur du har gjort det. Gjort av ett proffs helt klart men det vet jag ju sen innan att du är.
  Kram Louise

  SvaraRadera
 4. Detta är grymt läckert... Tappar andan så tagen jag blir av din kreativitet! Underbara dekorationer och ett läckert foto. Ha en fortsatt fin helg! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 5. Detta är grymt läckert... Tappar andan så tagen jag blir av din kreativitet! Underbara dekorationer och ett läckert foto. Ha en fortsatt fin helg! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 6. Jag säger som rubriken - WOAW! Den här tavlan kan man titta länge på. Fin effekt med färgen som är mörk från sidorna och ljus upp- och nedtill.
  Kram Karin

  SvaraRadera