måndag 2 juni 2014

Svensk Sommar utmaning

Junis tävling / Challenge for June

Hallå där alla kreativa skapare!
Det är första juni idag och det är ju då dags för oss att avslöja månadens tävling i Hobbyworld bloggen.
Den här månaden vill vi att ni skapar på temat "Svensk sommar". Vad förknippar du med svensk sommar? Myggor? Alla vackra blommor? Premiärdoppet i sjön?
Val av alster är helt fritt - kanske flera olika?

Tävlingen pågår under tiden 1-21/6, ditt bidrag som ska vara nyskapat för den här tävlingen, laddas upp med hjälp av InLinkz-knapp som du hittar i inlägget hos Hobbyworld bloggen.Länka direkt till ditt inlägg där ditt bidrag ligger och inte direkt till bloggens startsida.

Vi vill inte att du kombinerar bidraget till vår tävling med någon annan tävling. För att få vara med i vår tävling vill vi att du även att du länkar till vår tävling.
Vi kommer att utse tre stycken vinnare som vinner 4 valfria Martha Stewart Craft Paint (välj bland satin/high gloss/pearl/metallic).

Vinnarna kommer att meddelas i Hobbyworld bloggen den 28:e juni samt via mail om sådan finns eller i det länkade inlägget.
Hobbyworld är en av de ledande distributörerna i Sverige och Norden inom hobby och hantverk. Våra leverantörer är välkända (ex Martha Stewart, EK Success, Bazzill, Prima Marketing, Basic Grey, Silhouette, My Minds Eye, Echo Park m fl) och deras produkter håller hög kvalitet. Återförsäljare till oss hittar du här!

Vad mer är svensk sommar än Smultron?
Min tolkning på utmaningen blev just en layout med just smultron.


smultron1

Kram Katja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar