måndag 18 februari 2013

Fortsatt i pysselrummet

Nu snart kan jag börja pyssla.... mitt rum är snart färdig upp packat. Har mycket kvar att sortera och det är mycket småsaker som ska fixas.

 Mitt tråkiga skåp har fått ett lyft, målat, tapetserat, belysning och nya knoppar. Det som saknas är att skåpet ska få glashyllor så att ljuset kan falla hela vägen.
 Här finns det plats om jag får pysselsällskap.
 Här kommer resten av mina mister stå. Känns bra att jag har två ytor på mitt skrivbord som jag kan pyssla på.
 Alla hyllor och lådor är inte fyllda än. Har mycket pysselmaterial- men så är det är vara textillärare. Mycket tyger, garner osv ska in.
 Här vill jag köpa ett litet skrivbord inte så stort, utan så stort att det får plats en overlock och en symaskin. En anslagstavla kommer även att hänga på väggen.
Tack för titten och snart hoppas jag kan visa er lite nyskapande alster. Kram Katja

6 kommentarer:

 1. Så underbart fint pysselrum, ett sådant skulle jag vilja ha.
  Nu kommer det gå som en dans att göra nya alster.

  Kram från. Maud

  SvaraRadera
 2. Har precis plockat upp min haka som ramlade ner 1 dm när jag kollade in alla korten =)
  Vad UNDERBART för dig att ha ett helt sånt här snyggt rum att gå in och pyssla och skapa i!!!! Det är så vitt och fräscht och så mycket bra förvaring. De lådor som är på mitten ser hur bra och smarta ut som helst! Ett stort härligt skrivbord med så mycket bra plats = så GLAD jag är för DIN skull!!
  så snyggt det blev med tapeten på skåpet!
  Jag tror det blir superbra med ett bord att ha din symaskin på= så skönt att ha en egen plats till den och slippa dra fram och tillbaka.
  TACK för att du låter oss se hur fint du har det =)
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 3. Så himla fint och mysigt :)
  Kramis

  SvaraRadera
 4. WOOHOOW sååå jäklans fint det blir

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 5. Men JÖSSES vilket snyggt rum!! Blir avis måste jag säga. Det måste ju vara redan drömmen med ett sånt rum... *suck* det är ju ett måste att pyssla regelbundet med ett sånt rum. Gillar dina "bokhyllor" smarta utdragslådor. Och snygga stilrena färger... Roligt att du hälsade på mig, nu måste jag kolla vidar i din blogg. Kram

  SvaraRadera