måndag 25 februari 2013

LO med Finnabair

Här kommer LOn som jag gjorde på helgens kurs med Ania Dawbroska. Så roligt att få ett nytt tankesätt och jag gillade verkligen sättet som hon jobbar på.

Vi fick papper med vintage känsla och jag hade tur som hade med mig några vintagefoton. Prima papper och 7 dots- hennes egen designade snygga papper.

 Stämplat och använt en snygg stencil med kvadrater. Jobbat med dekosen i kluster.
 Blivit svag för gem och jag har mycket dekos runt fotot. Ania tittade på LO, så sa hon mera dekorationer. Så jag la på nån blomma till efter det ;)
 Att göra vintage och sliten look, gillar jag så den här kursen var som gjord för mig.

Jag har gjort en LO med de snygga papprena hos K design. En LO som är inspirerad från helgens kurs men denna går i rosa. Kika gärna in på bloggen idag då kan du se hela alstret.

 Ha nu en härlig vecka alla.... nu är jag sugen på mer klet och kladd ;) Laddar för helgen i Karlstad.
Kram Katja

5 kommentarer:

 1. Super mysig LO.
  Ha det så roligt i Karlstad.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 2. Hej Katja!
  Så fina LO:s båda två. Jag förstår att det måste ha varit en upplevelse att gå på hennes kurs. Såg att hon skulle komma i höst igen, jag funderar på att gå då!
  Ha en bra dag!
  Kram Karin (Är hemma sjuk idag ... )

  SvaraRadera
 3. Sagolikt vackra LO:s, du är som gjord för att skapa med den här stilen! Jag gillar dem båda massor!! Kan föreställa mig att det har varit en spännande kurs och en häftig upplevelse...härligt med nya vyer och kanske en hel del ny scrapnyttig kunskap!

  Ha en härlig fortsättning på veckan!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Helt underbar och så fina färger, GILLAR! :)

  SvaraRadera